sâmbătă, 25 august 2012

Presiune:

Antescriptum: De câteva săptamâni încoace am o stare euforică provocată de alcool şi iarbă; nu contează de ce o fac, ci o fac pur şi simplu şi nimic nu mă poate oprii.


Am ajuns la timpul acela, în care o să termin cu întrebările şi o să mă pun mai mult pe fapte; rămâne să-mi mai spun că am crescut şi că sunt mare, că vârsta îmi permite să fac ceva pentru viaţa mea,să devin independent şi să îmi fac viaţa singur, aşa cum doresc şi aşa cum nimeni n-o să intervină.
Ajuns aici, vreau să vă vorbesc despre această presiune, care apasă IMVU-ul de ceva vreme.
Ce este presiunea?
Presiunea este acea porcărie ce te face să simţi că totul te copleşeşte şi eşti prea mic, când ideiile tale nu sunt importante, când tu nu eşti important, cand viaţa ta nu e importantă, când eşti atât de mic încat pâna şi o furnică te-ar putea strivi; şi chiar aşa este.
În primul rând, vreau să precizez că nu am nicio idee de ce îi face pe cei care sunt atât de presati de situaţie încât încep să înjure şi să fie neobrăzaţi cu persoanele care, cu siguranţă, le sunt mult mai superioare. Nu înţeleg de ce elevul încearcă să-şi înveţe profesorul şi sincer nu înţeleg de ce povara aceasta de a te afla pe IMVU în acelaşi room cu o persoană poate provoca atâta ură. Ceea ce nu înţeleg persoanele care-şi dau drumul aiurea la gură şi comentează este faptul că:
- Nu trăim pe net, nu este viaţa reală şi probabil nimănui nu îi pasă de ceea ce spune X sau Y;
- Că nimănui probabil nu îi pasă dacă începi şi înjuri o persoană care încearcă să-ţi facă bine;
- Bagă tot la cap,o să ajungi să fii un no-lifer/ă.

Ceea ce mă face să cred chestiunile de mai sus este încăpăţânarea cu care îmi vorbiţi şi mai ales prostia cu care o faceţi. Nu o să mai cer o schimbare, cum făceam pe vremuri,o să cer un singur lucru, tuturor de acum în colo. Lucrul acela este:

EVITĂ-MĂ.

[Nu uitaţi să vizionaţi cel mai nou video CryptMaquette:]

Un comentariu:

  1. Din intamplare am ajuns aici si nu te cunosc dar duudee nu te crezi cam superior ? Vorbesti de parca ai fi nu stiu ce rasa umana evoluata si bullshit. Pari un frustrat, si vorbesti din experienta. Nu inteleg ce ,bine' faci tu prin filmuletele tale,dar demonstrezi ca esti la fel de ,no-lifer' ca aia de care te iei ,pierdandu-ti timpul cu ei. Sau poate e mult spus ,no-lifer' dar in orice caz dai dovada de multa prostie certandu-te cu ei. Btw astea nu sunt cuvinte aruncate aiurea ,e doar o parere. xReenee

    RăspundețiȘtergere