sâmbătă, 8 februarie 2014

RONNIX, COCOSUL ESTETICO-PHOTOSHOPAT

'N-Ziua, astazi il cunoastem pe acest magnific Domnisor:
In poza aceasta ni se face cunoscut un nume, care nu numai ca ne provoaca greata, dar ne provoaca si diaree acuta, dureri de cap, hepatita de 3 feluri si dureri de ochi.Ce probabil nu foarte multi dintre voi stiu, Ronnix, are si un facebook. O sa vedem mai jos cateva informatii despre el, informatii pe care el ni le ofera.


Sa incepem cu studiile lui, ca doar asta ne intereseaza pe toata lumea, din moment ce el tasteaza ca si cum ar fii academician. Deci a studiat la Facebook Hacker Cup. Deci teoretic el n-a facut nicio scoala generala, niciun liceu, nicio facultate, absolut nimic. Domnisorul e din Targu Jiu, traieste in Rovinari, nici ca-i un loc mai bun pentru un om cu atat de putin caracter & carte. Ce ma surprinde pe mine sunt acei 2.187 de persoane care il urmaresc pe el. Am dat click pe acel 2.187 de persoane, sa va arat si ce-am gasit:


Pozele de mai jos sunt de pe facebook-ul real al lui Ronnix, vedem si link-ul sus in stanga.


 Bun, cine nu stie nimic despre ce inseamna sau ce ar putea sa insemne asta, rog sa caute urmatoarele chestii: Facebook Auto-Follower.
Tipul vrea sa para foarte important, foarte cautat, ca e foarte popular, ca are o viata sociala, ca are prieteni, dar in realitate, chiar nu e asa. Ca sa trecem mai departe, o sa-i exploatam putin de tot viata sociala.


Dupa ce am observat asta, am dat click si pe poza lui de profil. Am fost foarte socat cand am vazut:

Acelasi lucru si la poza de profil. Aceleasi minciuni pe care si le spune singur, ca e cautat, ca are prieteni, ca e smecher, ca are o viata sociala, ca e cautat s.a.m.d.. Mai jos o sa-i exploatam viata sociala prin fratele sau.
Surprins am fost sa vad ca fratele lui, Ionut, are aceleasi vrajeli pe profil, like-uri de la roboti, turci, s.a..:
Prin pozele de mai sus am vrut sa demonstrez ca Ronnix chiar nu are o viata sociala, chiar nu are pe nimeni, nu are prieteni si nu va avea niciodata. Mai jos, o sa va prezint decat viata lui amoroasa, daca se poate numii asa.


Acum incepe momentul vostru preferat, momentul in care intram in viata lui intima si il defaimam si-acolo:
Acum, vazandu-se singur, banuiesc ca-l doare. E sau nu asa, badboy?

Urmeaza sa adaug screen-urile cu ce au vorbit ei in privat, cu ce ii spune el ei in privat, cu ce motive vorbeste cu prietenele ei pe care nici nu le cunoaste.

Ce invatam din asta: Niciodata sa nu fii prost & idiot si curva. Nu totul se invarte in jurul tau.

Hai, v-am pupat.
Mulţumiri faniilor, vă aştept pe reţelele sociale: 


https://www.facebook.com/CryptMaquette

http://www.youtube.com/user/cryptmaquette/
Pentru întrebări, răspuns-uri, ş.a.m.d..:http://ask.fm/FKapputtCryptmaquette©2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu