sâmbătă, 16 august 2014

TEAMA DE APĂ:

Buna dimineaţa retardaţilor şi femeilor.

Cum deja cu toţii ştim, facebook-ul ne ocupă o mare parte din timp. Că unu' vrea să vorbească cu alta că e prea bună şi ar fute-o, că altu' vrea s-o fută şi el şi tot aşa. Ei bine, navigând pe facebook, am dat de colţul negru al internetului. Un fel de grup, unde toţi frustraţii îşi spun gândurile oricât de sumbre ar fi ele. Întâlnim nume mari, întâlnim oameni fără nume, întâlnim deştepţi, întâlnim proşti. Ce m-a făcut pe mine să fac un post despre asta?

 

Puştulică cu puţa mică ăsta mă face să fac post-ul ăsta. De ce? Pentru că nimeni nu ştie de ce mă iau eu de persoanele care mă deranjează pe mine şi persoanele care sunt proaste. Ca să explic asta, şi să închid şi subiectul despre domnişorul de mai sus, l-am căutat pe facebook, şi tot ce apare:
Să înţeleg că ţi-e frică de mine, domnişorule Yorick? Pentru idioţii care nu ştiu la ce m-am referit mai sus: domnişorul Yorick mi-a dat block pe facebook. Ca situaţia să fie clarificată şi mai bine de atât, că doar nu face nimic să fie explicată mai intens, am făcut imnul "femeilor-bărbat" ca Yorick.


Ştiu toţi că în scrot ai doar un coi,

O femeie are mai multe coaie ca voiEi bine, trecem la subiecte mult mai băieţoase de atât. Trecem la faimoasa Ani, mulţi o cunosc, fie de pe ask.fm-ul meu, fie de pe alte reţele de socializare, fie doar de pe IMVU. Ei bine, tipa asta a avut mult mai multe coaie decât Yorick. Nu mi-a dat block, a fost calmă şi n-a supt pula aşa mult cum o face de obicei când vorbeşte cu o persoană superioară ei. Hai să vedem ce-a ieşit.
Ei, am vrut să notez încă o chestie la ea:


Un mic sfat pentru Ani:

Când îmi vezi numele, vreodată, postat de altcineva, nu tasta. Dacă vrei să tastezi cu mine tastează-mi personal.

Repet încă o dată.

Asta se întâmplă când te ocupi constant de retardaţii ăştia. Se trag pe cur şi n-au nici măcar tupeul să-ţi comenteze. La nimic.


Hai, v-am pupat.


Mulţumiri faniilor, vă aştept pe reţelele sociale: 


https://www.facebook.com/CryptMaquette

http://www.youtube.com/user/cryptmaquette/
Pentru întrebări, răspuns-uri, ş.a.m.d..:http://ask.fm/FKapputtCryptmaquette©2013

3 comentarii:

 1. superior mie?! Lol?
  daca nu ai mai face asa ceva si, clar, nu te-ai mai ocupa cu astfel de tampeni. Da, mi-ai fi cu mult, chiar foarte mult superior, dar asa? Unde esti "doamne"? Nu te vad! :(
  ti-ai rupt vreo aripioara si ti-au zburat fulgi? Ce rau imi pare... Te-as ajuta, dar n-am pene. Probabil imprumuti de la vreo cioara si-ti iei zborul de pe pamant si iti este restituit lucul de drept. Adica, de superior, ma scuzi ca nu vorbesc pe limba ta. Dar ce as avea sa discut cu tine? Nu prea avem lucruri in comun. Ce as putea sa-ti spun? Ceva ireal despre mine? Probabil, iti imaginezi ca mint. Si asa, imi plac aberatiile. Esti adorabil de patetic! - Nu este nici o greseala in ultima fraza -
  Daca tot am coaie, tu le pupi si, poate-poate, o sugi si-n public.(ca tot spuneai de asta) Sper sa te simti norocos ca ti-am lasat un comentariu dupa atat amar de vreme (de la ultimul post).
  Poti continua! Este, oarecum, placerea mea sa te vad suferind pentru virtual. Dragule, nu trebuie sa te ataci cand spun ca suferi :D Oricine, sufera din partea mea si merita sa moara.
  Succes si astept cu nerabdare urmatorul post. Si nu-mi sterge postul, incearca macar sa fi dragut :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie sa-mi fie rusine? Oh, dragule, dar tie nu-ti e? Jignesti persoane ce nu le cunosti si te crezi nu stiu ce cristos cazut din cer sa mantuie pamantul cu prostie... Faci scarba!
  O sa-mi fie rusine cand primesc bani pe corpul meu si fac te miri ce cacaturi in viata reala. Dar pana atunci am o viata linistita si nu ma ocup cu rahaturile care, sau pe care o sa le povestesti.
  Continua sa-mi spui ca sunt asa si pe dincolo, iar eu nu-mi schimb parerea care o am despre tine; vrei sa stii care este acea parere? Esti curios? :D

  RăspundețiȘtergere